Proč si muži a ženy nerozumí?

Často se na mě obracejí ženy, že si s mužem doma nerozumí, nevědí, jak se k němu dostat, chtějí, aby se jim více otevřel a začal s nimi mluvit.

Muži a ženy jsou ze své podstaty rozdílné bytosti. Nikdy si nebudou úplně rozumět, ale mohou se navzájem pochopit a milovat ve své rozdílnosti.

Mužské principy

Zde je pár mužských principů, díky kterým se ženám bude s mužem lépe žít. Možná díky tomu svého muže budete maličko lépe chápat. A váš muž vás možná bude víc uctívat a milovat, protože si řekne: „Ty jo, konečně ženská, která mi trochu rozumí a já chápu, co po mně chce.

1. Muž je nastavený na plnění úkolů

Muž tedy nejlépe provede úkol, který mu je jasně zadaný. Nejlépe velmi detailně, aby nad ním muž nemusel vůbec přemýšlet, ale přesně věděl, co a jak má udělat. Proto muži tak milují jednoduché manuály.

Není třeba žádné okecávání, vysvětlování, prostě stačí jasně a stručně říct, co potřebujeme.

Dávám k tomu vždy velmi jednoduchý příměr. Zní sice na první pohled ošklivě, ale je tak trefné, že to na něm každý pochopí.

MUŽ JE JAKO PES. Potřebuje dostat jasný úkol (třeba jako „APORT“, když to splní, chce být pochválen a odměněn. Když se něco naučí, už to nechce měnit, ale chce, aby to tak zůstalo.)

Správný příklad: „Lásko, potřebuji, abys mi dával svou plnou pozornost alespoň 30 minut denně, chci si povídat a být s tebou. Potřebuji to, abych byla šťastná. Můžeš to pro mě udělat? Děkuju.“

Špatný příklad: „Ty se mi vůbec nevěnuješ a nepovídáš si se mnou.“ – Je v tom výčitka a muž netuší, co s tím má dělat.

2. Muž dokáže mířit přesně na cíl, a to nejen na záchodě

Nejlépe splní jeden úkol, jeden cíl. Muž je plně ponořený do plnění úkolu a nevidí nic okolo.

Pokud muži řeknete, aby šel přibít poličku na záchodě, je mu úplně jedno, že na poličce pod tím jsou vaše šminky, které se mohou zašpinit. Prostě šel splnit úkol, na nic jiného nemyslel.
To je také důvod, proč jsou muži většinou tak úspěšní, přesní a rychlí.

Tip: Vždy tedy žádejte o splnění 1 věci. Když ji muž udělá, požádejte o druhou.

Neočekávejte, že bude pracovat jako my ženy. Muž nemůže žehlit, u toho uklízet, volat a ještě dohlížet na děti. Vždy bude dělat vše hezky jedno po druhém!

3. Muž potřebuje uznání a chválu

Za všechno, co dělá. Je totiž skvělé, že chodí do práce, platí nájem nebo nám třeba uvaří kávu. Začněme své muže chválit a uznávat za všechno, co dělají. Nic totiž není samozřejmost – co by za to některá jiná žena dala.

CHVALTE SVÉHO MUŽE MINIMÁLNĚ 5x DENNĚ. Uvidíte, jak pookřeje. A taky vám zaručuji, že to, za co ho pochválíte rád zopakuje – protože ví, že vám tím udělá radost.

Pochvalu řekněte nahlas, stručně a jasně. Tak, aby ji pochopil a nemusel nad ní přemýšlet.

Příklad: „Je skvělé, že jsi dojel na nákup. Moc mi to pomohlo, jsem ráda, že jsem si mohla místo toho odpočinout a načerpat sílu. Miluju tě za to.“

4. Muž otevírá srdce skrze sex

Nikdy to není tak, že poznáte hlubokou podstatu muže tím, že si s ním budete roky povídat. Nejvíc vám váš muž otevře srdce a svou duši, když se mu plně odevzdáte během milování. Čím víc se muži bude dostávat milování, tím více bude mít otevřené srdce. To je zákon.

Tip: Zkoumejte svou sexualitu a prohlubujte ji s mužem.

Nejsme stejní

Nikdy nebudeme mít stejné myšlení, proto nemůžeme mluvit stejným jazykem. Ale můžeme se učit o tom, jak to má ten druhý, abychom si s ním více rozuměli.

Pojďte se dozvědět více o principech fungování ve vědomém vztahu a přihlaste se do výzvy „Zlepšete váš vztah už za 4 dny“.

Mým přáním je, aby si v každé domácnosti lidé žili spokojeně a muži a ženy si lépe rozuměli.

Těšíme se na setkání ve výzvě „Zlepšete váš vztah už za 4 dny“. 🙂

Aika Jindrová
Jsem průvodkyně osobním a duchovním rozvojem. Pomocí konstelací a rituálů pomáhám ženám zlepšit osobní vztahy a jejich život, aby byly šťastné a naplněné v každé oblasti. Jsem autorkou eBooku SCHODY DO SEBE aneb CESTA DO NEBE . Můj osobní příběh si přečtěte zde >>.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.